Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

JÄSENMAKSU

Onhan partion jäsenmaksu hoidettu?
Jäsenmaksu oikeuttaa partiovakuutukseen ja jäsenkorttia vilauttamalla saa Scandinavian Outdoorista ja Partioaitasta 10% alennusta. Korttia ei postiteta enää paperisena, vaan sen voi itse tulostaa kuksasta. (www.kuksa.partio.fi) Myös elektroninen jäsenkortti käy. Ohjeistakaa tästä ryhmäläistenne vanhempia! Todella moni on aika kujalla jäsenkortin suhteen, eivätkä tajua että se löytyy kuksasta. Huolehtikaa uudet jäsenet aina ilmoittautumaan kuksaan tästä osoiteesta: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999042

PARTIOHUIVI+ASU

Jos joltakin puuttuu partiohuivi, saa sen ostettua maksamalla 20 e Luotsityttöjen tilille:
Nordea FI94 1020 3000 1021 76,
VIITE 1494. Huivin saa tuomalla maksukuitin mukanaan kokoukseen! 
Partiopaidan saa ostettua Scandinavian Outdoor- liikkeestä (Forum ja Tammisto). Hinta on 49e. Lisäksi paitaan kuuluu ostaa partiomerkit: maatunnus, SP:n tunnus, Päpa-piirimerkki ja paikkakunta Helsinki. Ohjeet merkkien ompelemiseen löytyy täältä: http://toiminta.partio.fi/sites/partio.fi/files/2-merkkiohje-seikkailija.pdf Partiopaitaan ommellaan jatkossa kaikki suoritusmerkit. 

TILITYKSET

Kuitit ja tilitykset tulee ladata ennen hallituksen kokousta lippukunnan Google Driven talouskansioon. Tilitykset tulee kuitenkin tuoda hallituksen kokoukseen vanhaan tyyliin (selvitys rahankäytöstä ja kuitit mukaan).