Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Tapahtumat

Ryhmien kokoontumiset jatkuvat tammikuussa viikolla 2, jollei oman ryhmän johtajat ole muuta ohjeistaneet.

Viikoittaisten koloiltojen lisäksi ryhmät järjestävät mahdollisuuksien mukaan omia retkiä, osallistuvat partiopiirin tai muiden partiotahojen järjestämiin tapahtumiin, ja järjestämme myös lippukunnan yhteisiä retkiä. Syksyisin on vanhempien ikäkausien yhteinen Marrasretki kämpällä ja keväällä perinteisesti koko lippukunnan kevätretki Kiljavalla tai muussa tarpeeksi tilavassa leirikeskuksessa. Kesäisin leireilemme kesäleirillä.

Katso tarkemmat tapahtumatiedot tämän sivun kalenterista. Kalenteri sisältää myös Pääkaupunkiseudun partiolaisten ym. partiotahojen järjestämiä tapahtumia. HUOM! Varmistathan oman ryhmäsi johtajalta, miten eri tapahtumiin ilmoittaudutaan mukaan (ryhmänjohtaja ilmoittaa yleensä koko ryhmän piirin tapahtumaan, ja kerää erillisellä Kuksa-lomakkeella osallistujien ilmoittautumiset).

Tapahtumakalenterin lyhenteet tapahtuman perässä: su = sudenpennut, se = seikkailijat, ta = tarpojat, sa = samoajat, va = vaeltajat, ai = aikuiset

Kevään 2021 tapahtumia

Kalenteri päivittyy...

Luotsipunttis = lippukunnan johtajistolle tarkoitettu asiapitoinen tapaaminen, joka järjestetään kerran kuukaudessa. Vastaa ns. johtajaneuvostoa.

Luotsikantis = lippukunnan johtajistolle tarkoitettu vapaamuotoinen hengailu, joka järjestetään kerran kuukaudessa.

Koronapäivitys

Luotsitytöt noudattavat toiminnassaan viranomaisten ja Suomen Partiolaisten ohjeistusta liittyen koronaan. Seuraamme tilannetta ja mukautamme toimintaa vallitsevien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Lähitoiminnassa pyrimme huomioimaan erityisen tarkasti sekä hygienia- että turvallisuusohjeet, minkä lisäksi toiminnassa suositaan erityisesti ulko-olosuhteita aina lähitoimintaa järjestettäessä.

Toivomme vahvasti, että kukaan ei tule paikalle partiokokoukseen tai muuhun tapahtumaan koronaoireisena, ja kaikki noudattaisivat voimassa olevia maskisuosituksia.

Tuoreimmat lippukunnan koronatiedotteet löytyvät etusivulta.