Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Tukea partiotoimintaan

Stipendit

Luotsitytöille on tärkeää, ettei kenenkään partioharrastus jää rahasta kiinni. Stipendejä voi anoa partiotoimintaan osallistumiseen sosiaalisin ja taloudellisin perustein. Stipendejä voi anoa Lauttasaaren Luotsitytöiltä, Pääkaupungin partiolaisilta ja Suomen partiolaisilta. Voit anoa stipendejä lippukunnan toimintaan osallistumiseen sosiaalisin ja taloudellisin perustein.

Suomen Partiolaiset myöntää apurahoja tietyin kriteerein yksittäisille henkilöille kansainväliseen partiotoimintaan.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset myöntää kolme kertaa vuodessa stipendejä pääkaupunkiseudun nuorille johtajille ja partiolaisille kotimaassa tai ulkomailla pidettäville leireille, kursseille ja tapahtumiin osallistumiseksi. Stipendi on aina haettava ennakolta – stipendejä ei myönnetä takautuvasti. Pääkaupunkiseudun Partiolaisten stipendirahastosta ei myönnetä stipendejä lippukuntien perustoiminnan (kesä- tai talvileirien) osallistumismaksuihin.

Lauttasaaren Luotsityttöjen stipendejä lippukunnan omiin tapahtumiin sekä muiden partio-organisaatioiden järjestämiin tapahtumiin voi anoa vapaamuotoisella hakemuksella olemalla yhteydessä lippukunnanjohtajaan (Yhteystiedot). Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Jäsenmaksuvapautus

Partiolainen voi hakea myös vapautusta jäsenmaksusta Suomen partiolaisilta ja lippukunnalta lippukunnan omasta jäsenmaksuosuudesta. Luotsityttöjen jäsenten partiojäsenmaksu koostuu tällä hetkellä partion yleisestä jäsenmaksuosuudesta (partiopiirin ja Suomen partiolaisten osuudet, vuonna 2022: 64,50 euroa) ja lippukunnan oman jäsenmaksun osuudesta (vuonna 2022: 20 euroa). Partiojärjestöjen osuuden jäsenmaksuvapautus haetaan Suomen partiolaisten ohjeistuksen mukaan ja lippukunnan jäsenmaksusta vapautusta voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella lippukunnanjohtajalta. Jäsenmaksuvapautusta voi hakea ympäri vuoden, mutta kuitenkin ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää.

Retkeilyvälineiden lainaus

Luotsitytöillä on olemassa muutamia retkeilyvarusteita, joita jäsenet voivat lainata retkille ja leireille. Tällä hetkellä lainattavissa on:

  • Makuualustoja: 2x paksu solumuovinen makuualusta
  • Makuupusseja: 2x Haglöfs Tarius -5, Haglöfs Tarius -18, Warmpeace Robinsson (lasten kesäpussi)
  • Rinkka: Lasten Osprey-rinkka

 

Lisätietoja lainavarusteista saat oman ryhmäsi johtajalta tai lippukunnan kalustonhoitajalta.

Jos haluat lahjoittaa itsellesi tarpeetonta, siistiä ja käyttökuntoista retkeilyvarustetta lippukunnan jäsenille lainattavaksi, olethan yhteydessä lippukunnanjohtajaan.