Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Jäsenyyden päättäminen

Kun olet jättänyt jäsenhakemuksen Lauttasaaren Luotsityttöihin itsellesi tai lapsellesi, sinut/lapsesi lisätään Lauttasaaren Luotsitytöt ry -nimisen yhdistyksen jäseneksi ja partion jäseneksi, jos et vielä partion jäsen ollut.

Joskus myös käy niin, että partio ei enää kiinnosta tai sille ei löydy aikaa, tai jäsen vaihtaa lippukuntaa eikä halua enää olla mukana Luotsityttöjen toiminnassa. Tällöin jäsenyys täytyy päättää hakemalla eroa yhdistyksestä. Tämä onnistuu partion asiointipalvelussa omista jäsentiedoista jäsentiedot -välilehdeltä löytyvällä Eroa-painikkeella. Eroamishalusta voi myös ilmoittaa lippukunnan  jäsenrekisterinhoitajalle. Pelkkä jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei riitä.

Partion lopettamisesta täytyy eroamisen lisäksi ilmoittaa lapsen tai nuoren ryhmänjohtajalle, jotta ryhmään voidaan tarvittaessa ottaa mukaan mahdollisesti jonossa olevia uusia partiolaisia.

Ohjeet asiointipalvelun käyttöön

Jos Luotsityttöjen jäsen haluaa päättää jäsenyytensä aiemmassa lippukunnassaan, tulee hänen hakea Asiointipalvelussa eroa ko. lippukunnasta tai olemalla yhteydessä ko. lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Partiolainen voi olla yhtä aikaa useamman lippukunnan (eli yhdistyksen) jäsen.