Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Adventtikalenterikampanja

Myymme partiolaisten adventtikalentereita!

Yksi adventtikalenteri maksaa 10 € ja hinta käytetään kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Lippukuntamme osuus on 4,50 €, ja loppuosa hinnasta menee partiopiirille ja keskusjärjestölle, jotka osaltaan tukevat omalla toiminnallaan lippukunnissa tapahtuvaa partiotoimintaa. Jokaisella Luotsityttöjen jäsenellä on mahdollisuus kantaa oma kortensa varainhankintakekoomme ja varmistaa, että meillä on riittävät materiaalit ja kalusto niin ryhmien viikkotoimintaan kuin erilaiseen retki-, leiri- ja kisatoimintaankin, ja että retkien hinnat pystytään pitämään kohtuullisina ihan kaikille lippukuntamme jäsenille. Kalentereita jaetaan myyntiin ryhmän omissa kokouksissa, ja niitä saa tarvittaessa myös lisää.

Adventtikalentereita on saatavilla myös Adventtikalentereiden verkkokaupassa, josta kalenterin voi tilata omaa tai läheisen joulunodotusta ilahduttamaan. Verkkokaupasta ostetut kalenterit postitetaan vastaanottajalle ja vastaanottajaksi voi merkitä myös toisen henkilön. Tuen voi osoittaa Lauttasaaren luotsitytöille valitsemalla ostolomakkeelta lippukuntamme nimen, tai käyttämällä ostamiseen suoraa linkkiä: https://adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/lauttasaaren-luotsitytot-ry

Verkkokaupassa kalenterin hintaan lisätään postitusmaksu (+ 2 €), mutta vaivattomampaa ja koronaystävällisempää tapaa ilahduttaa läheistä tuskin on. Vastaavaa toimintaa voi tehdä myös itse eli lähettää kalentereita itse kauemmaksi, jolloin myyty kalenteri kohdistuu omaan myyntikertymääsi.

Adventtikalenterit ovat meille vuoden tärkein varainhankintakeino, ja tämän vuoden tuotot kohdistetaan erityisesti kämppämme Mehtämajakan kunnostustöihin ja ensivuoden toimintaan.

Luotsityttöjen kalenterimyyjän tunnistat puna-valkoisesta partiohuivista! Ahkerat kalenterinmyyjät palkitaan partiopaitaan kiinnitettävin tonttumerkein: 12 myydystä kalenterista saa tavallisen tonttumerkin, 50 myydystä kalenterista hopean värisen tonttumerkin ja 100 myydystä kalenterista kullan värisen tonttumerkin.

Mikäli sinulle herää mitä tahansa kysymyksiä adventtikalentereihin liittyen, et meinaa onnistua ostamaan kalenteriasi mistään tai voimme muuten auttaa kalenterin ostamisessa, ole rohkeasti yhteydessä: lauttasaaren.luotsitytot(at)gmail.com tai facebook-sivujemme tai Instagram-sivujemme kautta.

Adventtikalenterin voi myös tulla ostamaan kololtamme (Lauttasaaren kirkko, Myllykallionrinne 1, sisäänkäynti kirkon kivijalassa Myllykallion leikkipuiston takana) ryhmiemme kokoontumisten alussa tai lopussa. Ryhmien kokousajat löytyvät täältä.

 

Vinkki ostajalle!

Mikäli tiedät, että lähipiirissäsi tai tuttavan tutun perheessä on partiolainen, toivomme sinun olevan itse aktiivisesti yhteydessä myyjään. Varsinkin nuoria adventtikalenterin myyjiä houkuttelee myynnistä palkinnoksi saatava partiopaitaan kiinnitettävä tonttumerkki (edellyttää 12 myytyä kalenteria) ja sinulle myytävä kalenteri voi olla se, joka ratkaisee merkin saamisen.

Vinkki myyjälle!

Pyydä tarvittaessa vanhemmiltasi apua kalenterin myyntiin. Voisiko vanhempasi kysyä työkavereiltaan halua tukea lippukuntaasi tai jakaa myynti-ilmoitusta somekanavissaan? Älä unohda myöskään mummoja, kummeja ja muita sukulaisia, ja kalenterinhan voi lähettää myös itse kaukaisempaa läheistä ilahduttamaan. Voisiko vanhempasi auttaa kalenterituottojen keräämisessä ostajilta oman Mobilepay-appinsa avulla, jolloin kenenkään ei tarvitse käsitellä käteistä rahaa?

 

Lisää tietoa adventtikalenterista löydät täältä: https://www.adventtikalenteri.fi/