Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Yhteystiedot

Kaikki Lauttasaaren Luotsityttöihin liittyvät kysymykset ja yhteydenotot kannattaa ensisijaisesti lähettää lippukunnan sähköpostiin lauttasaaren.luotsitytot(at)gmail.com. Viestit ohjataan sitä kautta oikeille henkilöille.

Lippukunnan hallinto

Lauttasaaren Luotsityttöjen lippukunnanjohtajana vuonna 2023 toimii Katri Ailus ja lippukunnan varajohtajana Heta Korvenranta, joiden puoleen voi myös kääntyä kaikissa Luotsityttöjä koskevissa asioissa. Lippukunnanjohtaja vastaa lippukunnan hallinnosta.

Katri Ailus
+358 50 466 5017
katri.ailus(a)partio.fi

 

Luotsityttöjen pestijohtajana toimii Jessica "Jesku" Holmqvist ja ohjelmajohtajana Heta Korvenranta. Pestijohtaja vastaa lippukunnan vapaaehtoisista ja vapaaehtoisten rekrytoinnista ja ohjelmajohtaja vastaa lippukunnan partiokasvatuksesta.

Muut hallituksen jäsenet löydät hallitus-sivulta.

Kokoontumistilat

Luotsityttöjen kokoontumistilat eli kolo sijaitsee peruskorjatulla Lauttasaaren kirkolla. Kolo sijaitsee kirkon kellarissa, ja sinne kuljetaan oman sisäänkäynnin kautta. Sisäänkäynti löytyy kirkon kivijalasta mentäessä Myllykallion leikkipuiston läpi (ks. havainnollistava kuva).

Lauttasaaren kirkko sijaitsee osoitteessa Myllykallionrinne 1, 00200 Helsinki

Kolotiloihin mentäessä on muutama korkeampi kynnys, mutta muuten kololle mentäessä ei tarvitse käyttää portaita. Mikäli tarvitset täysin esteetöntä kulkua, olethan yhteydessä kolovastaavaan.

Kaikissa koloon liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä kolovastaavaan:
Anna Enbuske, anna.enbuske(a)partio.fi

Pankkiyhteys

Luotsityttöjen tilille maksetaan erillisen ohjeistuksen mukaisesti mm. retki-, leiri- ja kisamaksut, partiohuivin ja lippukuntatunnuksen hankinta. Käytäthän aina maksaessasi erikseen ohjeistettua viitenumeroa!

Luotsityttöjen tilinumero: FI94 1020 3000 1021 76

Luotsitytöille osoitetut laskut voi lähettää lippukunnan sähköpostiin lauttasaaren.luotsitytot(at)gmail.com. Lippukunnan yhteyshenkilö laskutusasioissa on taloudenhoitaja Maria Ritvala. Laitathan laskuun selkeästi esille, mitä lasku koskee ja kenen kanssa siitä on sovittu.

Kämppäasiat

Luotsitytöillä on oma kämppä Siuntion Korpirauhassa. Kämppää vuokrataan myös ulkopuolisten käyttöön, mikäli se on vapaana lippukunnan omien ryhmien retkiltä.

Lisää kämpästä Kämppä-sivulla.

 

Kämppää koskeviin kyselyihin ja yhteydenottoihin vastaa kämppäemäntämme

Noora Hiekkaranta
n.hiekkaranta(a)gmail.com

Jäseneksi liittyminen

Luotsityttöjen toimintaan otetaan mukaan pitkin vuotta, mikäli ryhmässä on tilaa. Mikäli ryhmissä ei juuri kyselyn aikaan ole tilaa pidämme ilmoittautujan jonossa.

  1. Täytä jäsenhakemus: Jos olet huoltaja, tee ensin tunnus itsellesi. Tämän jälkeen pääset lisäämään huollettavasi järjestelmään ja tekemään hänelle jäsenhakemuksen haluamaanne lippukuntaan.
  2. Kysy vapaata paikkaa ryhmässä lippukunnan sähköpostista: lauttasaaren.luotsitytot(at)gmail.com

Otamme toimintaamme uusia aikuisia ympäri vuoden. Tervetuloa!

Jäsenrekisteriasiat

Luotsitytöt käyttävät jäsenrekisterinään Suomen Partiolaisten Kuksa-jäsenrekisteriä, jota käytetään partion asiointipalvelun kautta. Jäsenen tai hänen huoltajansa vastuulla on pitää jäsenen yhteystiedot ajantasalla, mutta muiden jäsenyyteen liittyvien kysymysten ja jäsenyyden päättämisen kanssa voi kääntyä jäsenrekisterinhoitajan puoleen. Luotsityttöjen jäsenrekisterinhoitajana toimii Heta Korvenranta.

Heta Korvenranta
heta.korvenranta(a)partio.fi

Partion asiointipalvelu: https://asiointi.partio.fi
Ohjeita asiointipalvelun käyttöön: https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/partion-asiointipalvelu/

Sosiaalinen media

Luotsityttöjen tapahtumista ja tunnelmista päivitetään sekä lippukunnan Facebook-sivulle että Instagram-sivulle. Facebookia käytetään  enemmän tiedottamiseen esimerkiksi kolotilanteesta ja Instaa tunnelmointiin ja lyhyemmän aikavälin infoihin. Kannattaa ottaa molemmat kanavat seurantaan!

Facebook: @luotsitytot

Instagram: @lauttasaarenluotsitytot