Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Yhteystiedot

Lauttasaaren Luotsityttöjen lippukunnanjohtajana vuonna 2020 toimii Noora Qvick ja lippukunnan varajohtajana Anna Enbuske, joiden puoleen voi kääntyä kaikissa Luotsityttöjä koskevissa asioissa.

Noora Qvick
040 841 9794
noora.qvick(at)partio.fi

Anna Enbuske
040 822 5668
anna.enbuske(at)partio.fi

 

Luotsitytöt käyttävät jäsenrekisterinään Suomen Partiolaisten Kuksa-jäsenrekisteriä. Jäsenen tai hänen huoltajansa vastuulla on pitää jäsenen yhteystiedot ajantasalla, mutta muiden jäsenyyteen liittyvien kysymysten ja jäsenyyden päättämisen kanssa voi kääntyä jäsenrekisterinhoitajan puoleen. Luotsityttöjen jäsenrekisterinhoitajana toimii vuonna 2020 Noora Hiekkaranta.

 

Noora Hiekkaranta
n.hiekkaranta(at)gmail.com

Jäsenrekisteri Kuksa: https://kuksa.partio.fi
Ohjeita Kuksan käyttöön: https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/

 

Kokoontumistilat

Luotsitytöjen kokoontumistilat eli kolo on perinteisesti sijainnut Lauttasaaren kirkolla. Kirkon useamman vuoden kestävän peruskorjauksen takia lippukunta on vuokrannut pidempiaikaiset väistötilat Lauttasaaresta Pohjoiskaarelta, jonne muutetaan helmikuussa 2020. Tätä ennen ryhmät kokoontuvat koko syksyn 2019 ja tammikuun 2020 tuttuun tapaan Lauttasaaren kirkolla.

Kolo 30.1.2020 saakka --
Myllykallionrinne 1 D, 2. krs
00200 Helsinki

Kolo 3.2.2020 alkaen --
Pohjoiskaari 36 (sisäänkäynti etupihalta oikeanpuoleisimmasta ovesta)
00200 Helsinki

Sosiaalinen media

Luotsityttöjen tapahtumista ja tunnelmista päivitetään sekä lippukunnan Facebook-sivulle että Instagram-sivulle. Facebookia käytetään  enemmän tiedottamiseen esimerkiksi kolotilanteesta ja Instaa tunnelmointiin ja lyhyemmän aikavälin infoihin. Kannattaa ottaa molemmat kanavat seurantaan!

Facebook: @luotsitytot

Instagram: @lauttasaarenluotsitytot