Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Yhteystiedot

Kaikki Lauttasaaren Luotsityttöihin liittyvät kysymykset ja yhteydenotot kannattaa ensisijaisesti lähettää lippukunnan sähköpostiin lauttasaaren.luotsitytot(at)gmail.com. Viestit ohjataan sitä kautta oikeille henkilöille.

Lippukunnan hallinto

Lauttasaaren Luotsityttöjen lippukunnanjohtajana vuonna 2020 toimii Noora Qvick ja lippukunnan varajohtajana Anna Enbuske, joiden puoleen voi myös kääntyä kaikissa Luotsityttöjä koskevissa asioissa. Lippukunnanjohtaja vastaa lippukunnan hallinnosta.

Noora Qvick
040 841 9794
noora.qvick(at)partio.fi

Anna Enbuske
040 822 5668
anna.enbuske(at)partio.fi

 

Luotsityttöjen pestijohtajana toimii Jonna Härmä ja ohjelmajohtajana Jessica "Jesku" Holmqvist. Pestijohtaja vastaa lippukunnan vapaaehtoisista ja vapaaehtoisten rekrytoinnista ja ohjelmajohtaja vastaa lippukunnan partiokasvatuksesta.

Muut hallituksen jäsenet löydät hallitus-sivulta.

Jäsenrekisteriasiat

Luotsitytöt käyttävät jäsenrekisterinään Suomen Partiolaisten Kuksa-jäsenrekisteriä. Jäsenen tai hänen huoltajansa vastuulla on pitää jäsenen yhteystiedot ajantasalla, mutta muiden jäsenyyteen liittyvien kysymysten ja jäsenyyden päättämisen kanssa voi kääntyä jäsenrekisterinhoitajan puoleen. Luotsityttöjen jäsenrekisterinhoitajana toimii vuonna 2020 Noora Hiekkaranta.

 

Noora Hiekkaranta
n.hiekkaranta(at)gmail.com

Jäsenrekisteri Kuksa: https://kuksa.partio.fi
Ohjeita Kuksan käyttöön: https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/

Pankkiyhteys

Luotsityttöjen tilille maksetaan erillisen ohjeistuksen mukaisesti mm. retki-, leiri- ja kisamaksut, partiohuivin ja lippukuntatunnuksen hankinta. Käytäthän aina maksaessasi erikseen ohjeistettua viitenumeroa!

Luotsityttöjen tilinumero: FI94 1020 3000 1021 76

Luotsitytöille osoitetut laskut voi lähettää lippukunnan sähköpostiin lauttasaaren.luotsitytot(at)gmail.com. Lippukunnan yhteyshenkilö laskutusasioissa on taloudenhoitaja Maria Ritvala. Laitathan laskuun selkeästi esille, mitä lasku koskee ja kenen kanssa siitä on sovittu.

Kämppäasiat

Luotsitytöillä on oma kämppä Siuntion Korpirauhassa. Kämppää vuokrataan myös ulkopuolisten käyttöön, mikäli se on vapaana lippukunnan omien ryhmien retkiltä.

Lisää kämpästä Kämppä-sivulla.

 

Kämppää koskeviin kyselyihin ja yhteydenottoihin vastaa kämppäemäntämme

Jutta Alho
040 758 3779

Jäseneksi liittyminen

Luotsityttöjen toimintaan otetaan mukaan pitkin vuotta, mikäli ryhmässä on tilaa. Mikäli ryhmissä ei juuri kyselyn aikaan ole tilaa pidämme ilmoittautujan jonossa.

  1. Täytä jäsenhakemus kuksassa.
  2. Kysy vapaata paikkaa ryhmässä lippukunnan sähköpostista: lauttasaaren.luotsitytot(at)gmail.com

Otamme toimintaamme uusia aikuisia ympäri vuoden. Tervetuloa!

Uusi ekaluokkalaisten sudenpentulauma kokoontuu torstaisin klo 18–19.

Tärkeä info uusille partiolaisille

Mikäli olet ilmoittaunut partioon jäsenrekisteri Kuksan kautta kuluneen kahden viikon aikana, tiistain 11.8.2020 jälkeen, tulee sinun ilmoittautua uudelleen!

Partio ottaa parhaillaan käyttöön uutta asiointipalvelua ja tämän vuoksi on ilmennyt virhe, jonka vuoksi osa tiedoista on jäänyt tallentumatta ja meillä ei ole kuin aloittavan lapsen nimi tiedossa. Mikäli olet ilmoittautunut partioon 11.–20.8. välisenä aikana, käy jättämässä uusi jäsenhakemus osoiteessa: tinyurl.com/uusiluotsitytto

Tehdäksesi jäsenhakemuksen lippukuntaan, aloita rekisteröitymällä. Jos olet huoltaja, tee ensin tunnus itsellesi. Tämän jälkeen pääset lisäämään huollettavasi järjestelmään ja tekemään hänelle jäsenhakemuksen valitsemaanne lippukuntaan.

 

Kokoontumistilat

Luotsitytöjen kokoontumistilat eli kolo on perinteisesti sijainnut Lauttasaaren kirkolla. Kirkon useamman vuoden kestävän peruskorjauksen takia lippukunta on vuokrannut pidempiaikaiset väistötilat Lauttasaaresta Pohjoiskaarelta, jonne muutimme helmikuussa 2020.

Kolo 3.2.2020 alkaen --
Pohjoiskaari 36 (sisäänkäynti etupihalta oikeanpuoleisimmasta ovesta)
00200 Helsinki

Sosiaalinen media

Luotsityttöjen tapahtumista ja tunnelmista päivitetään sekä lippukunnan Facebook-sivulle että Instagram-sivulle. Facebookia käytetään  enemmän tiedottamiseen esimerkiksi kolotilanteesta ja Instaa tunnelmointiin ja lyhyemmän aikavälin infoihin. Kannattaa ottaa molemmat kanavat seurantaan!

Facebook: @luotsitytot

Instagram: @lauttasaarenluotsitytot