Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Yhteystiedot

Lauttasaaren Luotsityttöjen lippukunnanjohtajana toimii vuonna 2019 Petra Sotkasiira. Hänen puoleensa voi kääntyä kaikissa lippukuntaa koskevissa asioissa.

 

Petra Sotkasiira
040 728 6542
petra.sotkasiira(at)helsinki.fi

 

Luotsitytöt käyttävät jäsenrekisterinään Suomen Partiolaisten Kuksa-jäsenrekisteriä. Jäsenen tai hänen huoltajansa vastuulla on pitää jäsenen yhteystiedot ajantasalla, mutta muiden jäsenyyteen liittyvien kysymysten ja jäsenyyden päättämisen kanssa voi kääntyä jäsenrekisterinhoitajan puoleen. Luotsityttöjen jäsenrekisterinhoitajana toimii vuonna 2019 Noora Hiekkaranta.

 

Noora Hiekkaranta
n.hiekkaranta(at)gmail.com

Jäsenrekisteri Kuksa: https://kuksa.partio.fi
Ohjeita Kuksan käyttöön: https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/

 

Kokoontumistilat

Luotsitytöjen kokoontumistilat eli kolo on perinteisesti sijainnut Lauttasaaren kirkolla. Kirkon useamman vuoden kestävän peruskorjauksen takia lippukunta on vuokrannut pidempiaikaiset väistötilat Lauttasaaresta Pohjoiskaarelta (osoite päivitetään myöhemmin), jonne muutetaan syksyn aikana. Tätä ennen ryhmät kokoontuvat koko syyskuun tuttuun tapaan Lauttasaaren kirkolla.

 

Lauttasaaren kirkko
Myllykallionrinne 1 D, 2. krs
00200 Helsinki

 

Sosiaalinen media

Luotsityttöjen tapahtumista ja tunnelmista päivitetään sekä lippukunnan Facebook-sivulle että Instagram-sivulle. Facebookia käytetään  enemmän tiedottamiseen esimerkiksi kolotilanteesta ja Instaa tunnelmointiin ja lyhyemmän aikavälin infoihin. Kannattaa ottaa molemmat kanavat seurantaan!

Facebook: @luotsitytot

Instagram: @lauttasaarenluotsitytot