Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Etäpartio

Lähikontaktissa tapahtuvan partion jäätyä tauolle koronaviruksen aiheuttamien varautumistoimien takia, olemme halunneet mahdollistaa partion harrastamisen etänä. Julkaisemme noin kerran viikossa etänä tehtäväksi - yksin, yhdessä perheen tai etäyhteyksiä käyttäen kaverin tai oman ryhmän kanssa - tarkoitettuja tehtäviä.

Luotsitytöillä on oma #Himapartio-passi, johon merkitään, minkä aktiviteetin on kullakin viikolla tehnyt. Passilla haluamme kannustaa kaikkia harrastamaan partiota riippumatta siitä, kuinka usein omalla ryhmällä on etäkokouksia. Ajatuksena on, että joka viikko valittaisiin ainakin yksi aktiviteeteista (joko sen viikon vinkeistä tai aiemmista) ja se merkittäisiin passiin. Passin voi tulostaa, jos kotona on tulostin, tallentaa puhelimeen tai askarrella vaikka itse hienomman paperista tai kierrätysmateriaaleista. Merkinnän voi tehdä kotona sovitulla tavalla - vanhempi voi kuitata, liimata tarran, leimata tai partiolainen voi vaan itse kirjata tekemänsä aktiviteetin. Ei haittaa, vaikka et olisi ehtinyt mukaan vielä heti partion koronatauon alettua. Kevään lopuksi täydestä passista otetaan kuva ja se lähetetään omalle johtajalle. Jokainen passin "palauttanut" palkitaan Luotsityttöjen omalla #himapartio-merkillä, kun seuraavan kerran olemme koko lippukunnan voimin koolla - livenä.

Tulosta oma #Himapartio-passisi tästä.

Kaikki tämän sivun vinkit aukeavat kokonaisuudessaan myös kuvia klikkaamalla.

Vinkki 2 - Earth Hour

Toisen viikon teemana on Earth Hour, jota vietetään maailmanlaajuisesti lauantaina 28.3. Tapahtuman on aikaanpannut WWF ja sen aikana sammutetaan turhat valot ja muistutetaan samalla ihmisiä ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja luonnon puolustamiseen. Viikon tehtävien avulla voit virittäytyä tunnelmaan jo ennen lauantaita ja haastaa koko perheesi osallistumaan.
Klikkaa viikon tehtävät auki tästä: Vinkki 2 - Earth Hour

Vinkki 1 - Retkeile kotona

Jouduimme valitettavasti perumaan kauan odotetun ja suositun koko lippukunnan yhteisen kevätretken 'Missä unet käyvät toteen', joten ensimmäisen viikon teemana onkin kotona retkeily. Vinkeillämme pääset lähes autenttiseen retkitunnelmaan matkaamatta fyysisesti Kiljavan satumaailmaan. Klikkaa viikon tehtävät auki tästä: Vinkki 1 - Retkeile kotona

Vinkki 3 - Ulkoilua & Kotoilua

Kevät on rientänyt koronakotoilun lomassa jo aika pitkälle, ja kolmannet etäpartiovinkit vievätkin tutustumaan lähiympäristöön, bongaamaan nalleja ja pelaamaan luontobingoa, suunnistamaan erilaisissa ympäristöissä ja pelastamaan pörriäisiä.
Klikkaa viikon tehtävät auki tästä: Vinkki 3 - Ulkoilua & kotoilua