Sudenpennut

Pienimmät (7-9 v.) partiolaiset tapaavat kerran viikossa kololla pelien, leikkien ja uusien kokemuksien merkeissä. Sudenpentujen ryhmää kutsutaan sudenpentulaumaksi. Syksyisin aloittaa uusi ryhmä ekaluokkalaisille.

Seikkailijat

10–12-vuotiaden seikkailijajoukkueet opettelevat partion perustaitoja ja retkeilevät paljon. Seikkailijoiden ohjelmaan kuuluu taitomerkkejä ja partiotaitokisoihin osallistumista. Seikkailija taivaltaa tutkimusmatkailijan lailla: niin retkikeittimet, ensiapu, rakentelu kuin solmutkin tulevat tutuiksi.

Tarpojat

12–15-vuotiaiden tarpojavartioiden ohjelmassa korostuu yhdessä toimiminen ja kavereiden kanssa koetut elämykset. Tarpojat liikkuvat ketterästi haastavissakin maastoissa. Tarpojaohjelma koostuu neljästä puolen vuoden jaksosta eli tarposta. Tarppojen teemat ovat leiri, luovuus, selviytyminen ja yhteiskunta.

Sudenpentujen kokousajat

1. vuoden sudenpennut // Supertassut Salla, Julia ja Emma Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00
2. vuoden sudenpennut // Suklaatassut Tiina, Iida ja Noora Keskiviikkoisin klo 18.00-19.30
3. vuoden sudenpennut // Kipinätassut Kata ja Jessica Maanantaisin klo 17.30-19.00
3. vuoden sudenpennut // Sammaltassut Maria ja Ruth Maanantaisin klo 17.30-19.00

Seikkailijoiden kokousajat

1. vuoden seikkailijat // Ketut Julia, Salla, Iris, Priska, Reetta, Tilde, Cuki Keskiviikkoisin 18.30-20.00
2. vuoden seikkailijat // Vaahtokarkit Minttu, Jutta ja Cami Tiistaisin klo 18.00-19.30

Tarpojien kokousajat

1. ja 2. vuoden tarpojat //  Naalit  Kati ja Olga Keskiviikkoisin 18.30-20.00
3. vuoden tarpojat // Juskapussit Tara Keskiviikkoisin 18.00-19.30
     

Samoajat ja vaeltajat

Lippukunnassamme toimii 2 samoajaryhmää, jotka kokoontuvat muutaman kerran kuukaudessa luotsinaan Petra. Samoaja on 15–17-vuotias nuori, jonka ohjelma kestää kolme vuotta. Samoajaohjelma koostuu erimittaisista aktiviteeteista, joista osa on pakollisia ja osa vapaavalintaisia. Pakollisissa aktiviteeteissa samoajat tutustuvat samoajaohjelmaan sekä oppivat johtajuutta, ryhmätyöskentelyn taitoja sekä laajentavat näköpiiriään lippukunnan ulkopuolelle.

Syksyllä 2016 perustettiin Luotsityttöjen ensimmäinen vaeltajavartio (18-22v) Takakansitytöt luotsinaan Minttu. Takakansitytöt "Takikset" kokoontuvat epäsäännöllisesti ja toteuttavat vaeltajien ohjelmaa, järjestävät lippukunnan yhteisiä tapahtumia ja keräävät varoja päämääränään vaeltajaohjelman huipentava ulkomaanprojekti!